Az online kaszinók megjelenése óta a rulett az online kaszinók népszerű szerencsejátékává vált. A fogadási rendszerek pontosan ugyanúgy működnek a hagyományos és a valódi pénzes élő rulettben, így az átmenet az online rulett két formája között meglehetősen egyszerű. Az online kaszinók lehetőséget kínálnak arra, hogy kipróbálhassuk a különböző rulett stratégiákat anélkül, hogy megfélemlítve éreznénk magunkat, ha tapasztalt játékosokkal ülnénk egy asztalnál.

Mindig fontos szem előtt tartani, hogy egyetlen rulettstratégia sem 100%-ig megbízható, és a ház szabályaitól és a játékos tapasztalatától függően előfordulhat némi eltérés, amikor egy stratégiát próbál megvalósítani. A rulett egyik legvonzóbb aspektusa azonban az, hogy a játékos szinte bármilyen módon megközelítheti a játékot, feltéve, hogy mindig ügyel arra, hogy a bankrollját feszesen tartsa.

Azoknak a játékosoknak, akik szeretnék a rulettélményüket a következő szintre emelni, az alábbiakban a jelenleg elérhető legnépszerűbb nyerő stratégiákat mutatjuk be.

A Martingale-módszer

A Martingale-módszer használata az egyik legegyszerűbben követhető rulettstratégia, de ahhoz, hogy működjön, figyelni kell a táblázatokra. Egyes tapasztalt játékosok azt javasolják, hogy kerüld el ezt a módszert, mivel elég kockázatos lehet. Új játékosként azonban nagyon egyszerű követni, és mint ilyen, jó bevezetőnek bizonyul.

A rendszer úgy működik, hogy minden alkalommal, amikor a játékos veszít egy pörgetést, akkor a következő nyereményhez meg kell dupláznia a tétjét. Az ötlet lényege, hogy idővel végül nyereményt érjen el, és amikor ez megtörténik, az egy nagy nyeremény lesz. Lehet, hogy ez nem a legjobb megoldás azoknak a játékosoknak, akik teljesen újak a rulett játékban.

Inkább érdemes időt szánni arra, hogy megtanulják a játék különböző szabályait, a komplex fogadási rendszer működését, és azt, hogy a játékos hogyan tudja a lehető legtöbbet kihozni a rendelkezésére álló bankrollból. Amikor már jobban megbarátkoztak a rulettel és tapasztaltabbá váltak, érdemes kipróbálni a Martingale-módszert, hogy képet kapjanak arról, mennyire bonyolult és rugalmas a játék valójában.

A Grand Martingale módszer

Ez a fogadási módszer megegyezik a fent említett módszerrel, egy apró különbséggel. Ha elveszíti a tétjét, a következő fordulóban megduplázza az utolsó tétjét. Ekkor azonban a játékosoknak egy további fogadási összeget is hozzá kell adniuk, amelynek meg kell egyeznie az eredeti tétre tett összeggel.

Ez ismét azt jelenti, hogy idővel a fogadási összegek nagyok lesznek, és az ezekből a fogadásokból származó későbbi nyeremény is nagy lesz. Mint az összes többi itt említett nyerő módszer esetében, itt is elengedhetetlen, hogy a játékos megtanulja, hogyan kezelje megfelelően a pénzét, amikor elkezdi a köröket.

A rulett egyedülálló abban a tekintetben, hogy rendkívül könnyen lehet rövid idő alatt sok pénzt keresni, de ugyanilyen gyorsan ki is merítheti az ember bankszámláját. A legsikeresebb játékosok azok, akik minden lehetőséget megragadnak arra, hogy soha ne költsenek több pénzt, mint amennyit megengedhetnek maguknak. Itt próbálhatsz szerencsét, onlineroulette.net.nz.

A fordított Martingale módszer

Ez a rulett fogadási rendszer ugyanazon az elven alapul, hogy a téteket idővel növelni kell. Ez azonban nem véletlenszerűen történik, hanem egy meghatározott szabályt követve, hogy megmaradjon a kontroll.

Ez a módszer abban különbözik az előző módszerektől, hogy a játékos tétje minden nyertes forduló után megduplázódik. Sok szempontból ennek több értelme van a tapasztalt játékosok számára, mivel csak a győzelem után duplázol, így több zsetonodnak kell kéznél lennie, hogy meg tudd duplázni a tétedet.

A D'Alembert rulett módszer

Ez a rulett játékstratégia valamivel bonyolultabb, de inkább azoknak a játékosoknak való, akik szoronganak a tétek megduplázásától, ami elég gyorsan elég magas tétösszegeket eredményezhet. Ebben a rendszerben a játékos egy vesztes forduló után 1-gyel növeli a tétjét, és egy nyertes pörgetés után 1-gyel megszorozza azt.

Idővel a tétje növekedni fog, de nem olyan drámaian, mint a duplázó stratégiák esetében. Ez egy sokkal óvatosabb megközelítést tesz lehetővé a játékhoz, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy a pénzét ennyivel messzebbre vigye, miközben jobban ráérezhet a játék működésére, és arra is, hogy milyen változtatásokkal javíthat ezen a bizonyos módszeren.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a módszerek mindegyike iránymutatás, és a játékosok mindegyiket úgy módosíthatják, hogy jobban illeszkedjen a játékstílusukhoz. Ha valami jól működik, akkor a legjobb, ha addig maradsz ennél, ameddig csak lehet.

A Fibonacci-módszer

Ez az egyik legérdekesebb fogadási rendszer a rulett játékban. Csak az első kör megnyerése után alkalmazható. Minden tétet csak páros számokra szabad megtenni, mivel ez gyakorlatilag 50%-os esélyt jelent a pörgetés megnyerésére.

A tétek értéke ezután a Fibonacci-sorozat számain alapul, amelyeket egymás után követ. Ez egy konzervatív módszer, de valójában egy nagyon érdekes és szórakoztató rulett módszer, amelyet a blacklotuscasino.com-on követhetsz. Mint ilyen, a kevesebb pénzzel rendelkező játékosok számára ez egy jó lehetőség lehet.

Amikor a rulettről és sok más kaszinójátékról van szó, a tapasztalat mindig a legjobb eszköz, amit egy játékos alkalmazhat, és bár eleinte nehéz lehet az indulás, nem tart sokáig megszerezni a szükséges tapasztalatot, hogy a következő szintre lépjünk.

A rulett kiemelkedik a többi közül, mivel ez egy olyan játék, amely olyan egyszerű vagy olyan összetett, amilyet a játékos szeretne, ami azt jelenti, hogy kis és egyszerű tétekkel kezdhet, hogy tapasztalatot gyűjtsön, mielőtt továbblépne a bonyolultabb stratégiákra.

Kapcsolódó források:

http://666.pzgrenbtl666.net/thread-10594.html
http://zinaramirez.com/mybb/thread-229936.html
https://chuyensaugold.com/forum/topic/hogyan-szabalyozzak-a-kripto-szerencsejatekokat-a-vilag-minden-tajan/#postid-6553
https://social1776.com/forums/thread/159/

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of servinement to add comments!

Join servinement