BLOG SPOT

Deze bijzondere kleurweg komt in een

De adidas schoenen dames beschikt over drie tonale kleurwegen van de populaire levensstijlloper in opties van Solar Red, Crisp White, en Core Black. De schoenen zijn voorzien van een stretch-mesh constructie op de bovenkant met tonale details op de hiel patch en gelaste drie strepen branding, de EVA tussenzool pluggen, en zelfs de Boost middelzool. Released vorig jaar, is de populaire adidas NMD R1 Monochrome-verpakking weer in staat om zijn debuut weer te geven, omdat we vooral een van zijn drie afwerkingen, kernzwarte beklemtonen. De component is gedetailleerd met een drie-strips branding gelast op de zijpanelen, hiel badge en EVA-inserts.

Terwijl de mannen een nike free 3.0 flyknit kopen brutale en levendige kleurweg krijgen die gespeld is met University Red and Bright Crimson, zal de kleurenschild van de vrouwen zachtere kleuren gebruiken om te onderscheiden tussen de twee. De Women's colorway van de Nike Free 3. 0 Flyknit begint met een combinatie Hot Lava en Bright Mango op het Flyknit-bovenblad dat een mooie tweekleurige look creëert. Zwart wordt dan op de veters, de hak en de Flyknit-tong gespot. Het toevoegen van een andere laag kleur is Hyper Turquoise detailing op de Swoosh, Dynamic Flywire en een deel van de buitenzool.

Deze damespecialist nike air max thea dames heeft dit afgelopen januari in de oreo- en universitaire rode kleurwegen geïntroduceerd, in een veelkleurige optie voor zijn volgende variant. Gedrapt in een opvallend prismatisch thema over zijn ademende, gebreide bovenste constructie die voldoet aan de vorm van je voet. Tonale zwarte accenten op veters, binnenvoering en lederen spatbord complementeren het ontwerp, terwijl grijze swooshes het profiel verder uitdrukken.

De nike air max 1 ultra moire dames slaagt erin om dezelfde structuur van de AM1 te behouden, maar tegelijkertijd maakt het lichter gewicht door gebruik te maken van enkele bijgewerkte functies. Het toevoegen van een OG-gevoel aan de schoen is de toevoeging van de mini Swoosh branding die aan de kant van de teen wordt geplaatst. Zoals u kunt zien, onderscheidt de Ultra Moire zichzelf door te komen opgebouwd uit mazen en tape en het smelten van details. Deze bijzondere kleurweg komt in een Midnight Navy en Wolf Gray colorway geaccentueerd door de teal hits die op de branding, oogleden en buitenzool worden geplaatst.
Email me when people comment –

You need to be a member of servinement to add comments!

Join servinement